Andra BIA

by Joakim Backman 11. december 2009 10:19

Efter att ha styrketränat på hälsostudion i cirka ett halvår så har jag gjort den andra BIA, det blev ett bra resultat vilket är inspirerande och motiverande. Dock måste jag äta mer för att hålla vikten och erhålla tillräckligt mycket energi för att både styrketräningen och löpningen ska ge maximalt resultat.

Jag har lagt om strategin lite i mitt träningschema, innan hade jag en vecka för med högt antal repititioner för styrketräningsövningarna. Det blir lite väl intensiv träning under denna period för att kunna ge maximalt så jag har ändra så att jag kommer att köra övningarna för en muskelgrupp iveckan med högt antal repititioner.

Om man känner att man har fastnat i "de gamla vanliga" övningarna och/eller behöver inspiration till nya övningar för sitt träningspass så kan jag rekommendera http://www.exrx.net som har ett bra register över övningar med utförlig beskrivning av både utförande och effekter.

 

Tags: , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman