Ny löparryggsäck

by Joakim Backman 13. april 2010 18:42

Jag är inte så bra på att dricka ur flaska när jag spring vilket är lite dumt på de längre rundorna. Jag har sedan tidigare ett vätskebälte från Perfekta med fyra små flaskor. Dock är det lite struligt att ta fram men främsta att sätta tillbaka flaskorna i bältet under tiden man springer.

En lösning är att skaffa vattenpåse med slang att dricka ur, dock kräver ju det att man har någonstans att ha påsen. Så det blev så att jag införskaffade en liten ryggsäck för att använda när jag springer och det blev en Haglöfs Intense Ace S (dock helt i svart) för 600:- på RunnersStore. Den är bara på 5l, väger inte mer än ca 500g men ändå så pass stor att den rymmer en vindjacka.

 

Dessutom finns ficka för musikspelare och utgång för hörlurar samt att jag nu kan ha med mig telefonen om man skulle springa och skada sig någonstans ute i obyggden. Dock har jag ännu inte införskaffat vätskepåsen så det återstår att se hur bra/dåligt det fungerar.

Tags: , , , , , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman