Protein från Gymgrossisten

by Joakim Backman 22. april 2010 19:10

Här om dagen blev det leverans av en ny beställning från Gymgrossisten, denna gången blev det 8kg Whey-100 och 4kg TriplePro-85 vilket ska räcka ett tag. Båda produkterna är gjorda av Star Nutrition, är lättlösliga och smakar helt OK. Det finns kanske andra bättre/billigare/snyggare/whatever märken på marknaden men jag har använd dessa i flera år och är nöjd.

 

Whey-100 äter (dricker) jag efter träningspassen på gymmet tillsammans med något kaloririkt samt efter konditionspassen dock då tillsammans med större kaloriintag för att få en bra start på återhämtningen.

TriplePro-85 försöker jag äte dagligen för att få in större mängd proteiner i det dagliga intaget.

Jag missade dock att först gå genom sidan www.godhandling.se för att samtidigt skänka lite av summan på beställning till något välgörande ändamål, ska försöka att göra det nästa gång.

 

 

Tags: , , , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman