Snart är det dax

by Joakim Backman 12. maj 2010 16:29

 

Snart är det dax för det första loppet någonsin; Göteborgsvarvet. Det ska givetvis bli kul att vara med i ett så stort evenemang och jag känner mig bra förberedd. Jag har sprungit sträckan ett antal gånger innan så jag vet i alla fall var det hela gäller, dock blir det ju en hel del skillnad när man ska springa med X antal tusen andra personer. I och med att det är första gången som jag springer ett tävlingslopp så är jag oseedad, min startgrupp (17) är helt baserad på mitt anmälningsdatum.

Min förhoppning är att jag ska springa på 1:50:00, dock har jag hört att det kan vara svårt att springa i önskat tempo i början av loppet på grund av trängsel när man startar i de senare startgrupperna.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman