En lite kortare runda

by Joakim Backman 13. maj 2010 15:46

    

Var ute en runda med hunden idag, det blev en runda som det var länge sedan jag gick. Den är inte så lång så det är kanske därför som det inte blir att jag använder den för min löpträning, men jag funderar på att prova att använda den som en sprintrunda eller intervall i skogsmiljö.


Visa Hundklubben på en större karta

Enligt GPS:en är rundan 3.5km, den ligger ganska lågt och nära Norra Bergundasjön så bitvis är det lite sankt. Det är en normalstor stig som är uppmärkt hela rundan och de sträckor som är lite blöta har blivit förstärkta. Den ligger ganska nära Växjö brukhundsklubb så en och annan hund kan man möta.

Tags: , , ,

Löparrunda

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman