Inför Göteborgsvarvet

by Joakim Backman 20. maj 2010 21:54

Nu är det mindre än två dagar kvar till Göteborgsvarvet, gårdagens löppass kändes mycket bra och jag ser fram emot helgens evenmang. Träningen har gått mycket bra under den sista tiden, dock har jag svårt att hålla vikten på grund av både konditionsträningen och styrketräningen. Det är svårt att äta mer än man vill, men jag har ändå lyckats ganska bra med vikten och håller mig runt (eller strax under) 84kg.

Jag har fått förfrågan om jag kan tänka mig att stödja Sigge Stengård i samband med Göteborgvarvet genom att bära en t-shirt med tryck på. Sigge är min arbetskamrats 3-åriga grabb  som tyvärr har haft den ohyggliga oturen att drabbas av två mycket otäcka sjukdomar: Beckwith-Wiedemanns syndrom och Duchennes muskeldystrofi. Det är en liten sak att ställa upp och hjälpa till att få uppmärksamhet och publicitet för en sådan sak, så givetvis kommer jag att ställa upp. Läs gärna mer om Sigge på hans webbsida: http://www.siggestengard.se/.

Jag kommer att springa med startnummer 57852 för de som är intresserade och man kan få min resultattid respektive mina mellantider genom att skicka RGV 57852 resp. GV 57852 till telefonnummer 727 00 (läs mer här). Man kan även kolla på livesändningar under loppet.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman