Naturpasset 1-14

by Joakim Backman 6. juni 2010 19:24

Idag var jag ute på första rundan med Naturpasset i handen. Det var ett bra tag sedan jag sprang efter karta så några missar blev det väl. Dock är samtliga kontroller utsatta i Fyllerydsskogen vilken är mycket lätta att hitta i så något kompass behövdes inte.


Visa Naturpasset 2010 1-14 på en större karta

På den dryga timmen jag var ute så han jag med att plocka 14 av de 35 kontroller som finns utsatta. Dock var kontrollerna endast bokstäver som man ska fylla i på sitt startkort, så det blir lite pill med att hålla redan på karta, startkort och penna, men det fungerade helt OK.

Det var riktigt kul att träna på för mig ett annorlunda sätt, det blir inte så mycket av kontinuerlig/enformig löpning utan mycket variation. Jag ser redan fram emot nästa pass... 

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman