Naturpasset 27-35

by Joakim Backman 27. juni 2010 20:50

Den sista etappen av naturpasset blev en runda på ca 10km, de sista 9 kontrollerna tog mig 1:24:38 att finna. Det hade nog kunnat gå 15-20 minuter snabbare om jag inte strulat till det rejält vid 32:a kontrollen, men ingen är ju felfri :-)

Det var 28 grader varmt och solen brännde på bra, så ryggsäcken med vätskepåse var helt underbar.

Nu är det roliga slut och jag får väl vänta tills nästa årskontroller kommer ut i skogarna. Det var första gången på många år som jag använt karta för träningen och det var insprirerande och blev en mycket bra variation i löpträningen.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman