Pulsklockan hängde sig

by Joakim Backman 10. augusti 2010 18:41

Dagens löparrunda skulle blir ett kontrollerat pass intervallträning. Då det kommer mycket väl till pass med en klocka som håller reda på intervallerna samt vilket tempo som jag ska hålla i de olika faserna.

Det blev inte riktigt som jag hade planerat då min Polar RS200SD helt enkelt frös mitt under passet. Det har hänt några gånger tidigare men då när jag har gjort inställningar på klockan. Jaja, det är väl inte hela världen att detta händ, men när man betalar för en produkt just för ett så specifikt syfte då ska den f*n fungera.

Ringde upp min bekant på Intersport och vi kom överens om att skicka klockan till Polar för att se om de kan uppdatera/fixa till den på något sätt, fortsättning följer...

Tags: , , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman