Polar personal trainer

by Joakim Backman 12. augusti 2010 20:34

Tänkte att jag skulle testa Polars webbplats för träning. Jag kanske inte är så förväntansfull men det kanske kan ge något. Jag registerade ett konto och tankade upp de träningsfiler som jag hade i min pulsklocka.

Efter att ha kollat runt lite på sidan så tror jag att jag har ganska bra koll på vad som erbjuds på sidan. Troligen blir det att jag testar att använda träningsdagboken för mina löppass och kanske något träningsprogram, i övrgit vet jag inte om det är något som jag ser som speciellt användbart.

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman