Trailtracking i Notteryd

by Joakim Backman 14. augusti 2010 20:29

Hade planerat in ett löppass imorgon egentligen men det blev idag istället. Tog med mig hunden ut till naturreservatet i Notteryd utanför Växjö, där det finns en slinga utmärkt med blåa markeringar (ca 8km). Jag har sprungit den flera gånger innan och gillar den skapt, främst på grund av att den är så svårsprungen.

Idag var vädret mycket kvavt och åskan lurade hela tiden utan att komma till skott och temperaturen låg på 28°C vilket gjorde rundan extra tung. Jag var lite förutseende i alla fall och tog med mig min löparryggsäck med vätskepåse, vilket normal inte brukar behövas för så pass korta rundor. Det visade sig vara ett bra drag, jag var helt genomblöt redan efter 1km och totalt drack jag ca 600ml under rundan.

Dock tyckte hunden inte att det var lika roligt, det var lite väl varmt och tufft så han som brukar ligga framför hela tiden taggade ner en hel del idag trots två bad under rundan.

Men som alltid är det lika skönt efter rundan, och även att det var varmt på en tuff slinga samt lite träningsverk i rygg och baksida lår (stöt) så var det ett riktigt bra träningspass. Det blir en bra förberedelse inför nästa helgs välgörenhetstävling Run For Life - 2010.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman