Pulsklockan inlämnad

by Joakim Backman 24. augusti 2010 20:51

Var inne på Intersport och lämnade min Polar pulsklocka för service/uppdatering/what ever för att den har hängt sig några gånger. Den har "fryst" några gånger och enda sättet att få igång den igen är att göra en reset, vilket innebär att vissa inställningar försvinner och behöver matas in igen.

Polar RS200 Polar XTrainer Plus

Givetvis blir det alltid något som inte går som planerat, jag fick veta att Polar håller på att göra någon typ av omstrukturering i hanteringen av servicen så det kommer troligen att minst ta två och upp till fyra veckor innan jag tillbaka klockan.

 

Tur är ju att jag fortfarande har min gamla pulsklocka kvar, en Polar XTrainer Plus, som dessutom är fullt fungerande. Den kommer väl till pass tills jag får tillbaka RS200 igen, även om det saknas en del funktionalitet.

Tags: , , , ,

Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman