Cykelservice

by Joakim Backman 25. augusti 2010 20:00

Har haft min gamla trotjänare (Trek 8000 R, årsmodell 2000) inne på service och var och hämtade den idag. Det var endast en ny växelvajer och lite justeringar som behövdes, dock är hela drevpacket mycket slitet och detta var givetvis reperatören snabb att påpeka. Där emot fick jag en konstig upplevelse när jag kom för att hämta cykeln. Jag inser ju givetvis att så småningom behövs antingen ett antal delar bytas ut eller hela cykeln så jag började höra efter lite vilka alternativen var och vad det skulle kosta - då jag inser att snubben verkar helt ointresserad av att sälja något till mig. Hehe, första gången i mitt liv då jag visat intresse för att köpa en produkt och inte får något gensvar från säljaren, det får nog bli en annan butik för mitt nästa inköp...

Tags: , , , ,

Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman