Resultatet av orientering

by Joakim Backman 27. augusti 2010 12:50

Jag har som vana att springa inte bara på plant och hårt underlag utan även en på stigar hyfsat regelbundet, ändå varje gång som jag har gett mig ut i skogen på riktigt har det resulterat i samma effekt.

För mig kommer den efter 20-30h, den underbara träningsvärken som sitter i muskler som tydligen inte används under normal, enkel löpning. Denna gången var det Växjö OK som bjöd upp till motionsorientering och mycket riktigt så kom träningsvärken, på utsidan av vaderna, fram högt upp på skenbenet och nere vid anklarna men inte något i de större vadmusklerna, låren eller rumpan... hur som helst så känns gött!

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman