Back on track och vila

by Joakim Backman 6. oktober 2010 18:19

Var ute på en 9km-runda i går på lunchen, i princip all träningsvärk i låren hade försvunnit och löpningen kändes normal igen. Ser fram emot att ta med Ceasar på en runda imorgon efter dagens vilodag!

Ceasar är en 3-årig hanne av rasen Curly Coated Retriever (http://curlycoated.se/) som älskar att hänga med på mina löparrundor, speciellt i skogsrundorna såklart. Han är en ganska liten (dock smidig) för att vara Curly-hanne (ca 38-40kg) och hänger lätt med på rundor över 15km, vilket är gott sällskap.

Där emot kommer jag att hoppa över den planerade träningen på fredag då jag har haft lite känningar i nedre muskelfäste i höger biceps. Jag tror att jag har fått känningarna av något för intensivt bicepspass och troligen är det väl någon form av överansträngning. Det blir bra med lite extra vila.

Detta är fördelen av vara aktivt tränande av två helt olika typer av träningsgrenar, man kan vila i den ena grenen och samtidigt köra fullt i den andra.

Tags: , , ,

Löpning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman