Träning v45

by Joakim Backman 14. november 2010 20:41

Efter några veckors upphåll pga diverse anledningar har jag kommit igång med träningen igen. Började lite försiktigt ett pass på gymmet, vilket kändes helt OK. Fortsatte veckan med några löppass i stegrande sträckor i ganska lågt tempo. Tvärt emot gymmet så var löpningen betydligt trögare att komma igång med, alla pass gick tyngre än innan uppehållet och det var bitvis lite svårt med motiveringen. Summa av mängden träning blev väl lite dåligt för gymmet men en helt OK löpsträcka.

Måndag Gym Bröst, axlar, biceps & mage
Tisdag Löpning 4.36km på 21:47 (4:59min/km) 
Onsdag    
Torsdag Löpning 7.05km på 36:05 (5.07min/km)
Fredag    
Lördag    
Söndag Löpning 11.27km på 1:01:12 (5.25min/km)

 Total löpsträckasträcka: 22.68 km

Tags:

Träningsvecka

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman