Protein-milkshake

by Joakim Backman 16. november 2010 21:40

Här om dagen lyckades jag av misstag göra en perfekt jordgubbs-milkshake när jag skulle göra en proteinsmoothie. Jag tog lite mycket frysta frukter när jag blandade till en smoothie på fryst frukt, yoghurt, mjölk och proteinpulver med jordgubbssmak. Jag körde på som vanligt med mixern på ganska hög effekt och resultatet blev en jämn, tjock, rosa jordgubbs-milkshake som var riktigt oväntat god.

 

Jordgubbsproteinshake (1 portion, ca 5dl)

  • 2.5dl Fryst frukt/bär, gärna något som passar till smaken på proteinpulvret
  • 1dl    Mjölk (så pass att det går att köra ihop allt till en fryst sörja)
  • 1.5dl Proteinpulver
  • 1.5dl Yoghurt

Kör allt i en kraftig mixer, kör en liten stund mellan varje steg så att ingredienserna blandas väl. Mängderna av de olika ingredienserna är uppskattade då jag som vanligt tillsätter allt på känsla. Frukter som passar till de flesta olika smakvarianter är bl a banan och mango.

Tags: , , , , , ,

Kosttillskott

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman