Träning v46

by Joakim Backman 21. november 2010 21:22

Veckan började med ett riktigt givande pass på gymmet, vikter stämde och utförande fungerade för alla övningarna. Jag gick ifrån gymmet med motivationen på topp! det blev inte sämre när veckans första löppass på tisdagen gick över förväntan och den sega och stumma känslan jag hade i benen förra veckan hade släppt. Jag kunde höja tempot lite och snittet hamnade i alla fall under 5 minuter per km.

Måndag Gym Rygg & triceps
Tisdag Löpning 7.98km på 39:11 (4:54min/km)
Onsdag    
Torsdag Gym Bröst & biceps
Fredag    
Lördag Löpning 11.31km på 56:16 (4:58min/km) 
Söndag    

Även torsdagens gympass gick riktigt bra, jag känner att motivationen är stark och bara det i sig är inspirerande. Löparrundan på lördagen var lite oplanerad men gick bra. Ca 1km var på slirig blötsnö vilket är första gången för denna vintern och det blir lite stel löpning innan man vänjer sig att springa på snö igen.

 Total löpsträckasträcka: 19.29 km

Tags:

Träningsvecka

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman