Mössa och hanskar

by Joakim Backman 29. november 2010 17:24

Efter söndagens kalla men främst blåsiga löparrunda var det sjävklart att införskaffa nya uppsättning av mössa och vantar. Min tunna tighta bernie och mina tunna fleecehanskar har fått backup av en vindtät mössa och ett par kombinationshanskar från Newline inköpta på RunnersStore i Växjö. Både min nuvarande mössa och mina hanskar är också från Newline. Det är inte något fel på dessa utan det är väl mer att de är inte anpassade för vinterförhållanden.

 

Hanskarna har en vindtät "påse" som man antingen kan stoppa in fingrarna i eller stoppa in i en liten ficka på ovansidan av handen. de känns ganska tunna med ska tydligen vara bra även om temperaturen kryper ner en bit under nollan. Mössan är vindtät fram och på sidorna men inte bak för att kunna släppa ut överskotts fukt/värme.

Hur bra dessa verkligen är återstå att se, de ska med ut på nästa runda.

Tags: , , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman