Inför BIA Nr 2 2010

by Joakim Backman 8. december 2010 19:28

Det börjar snart bli 6 månader sedan förra BIA-mätningen på Hälsostudion så jag har planerat att göra en BIA-mätning i december innan jul och nyår. Jag har kommit igång efter ett litet upphåll i träningen, allt går bra vilket gör att motivationen är på topp. Nu blir det några veckor av förhoppningsvis kvalitativ träning innan nästa BIA-mätning. Det ska bli mycket intressant att se resultatet, kanske blir det en motivationssänkare eller helst en riktig belöning!

Jag har gått upp några kilo sedan förra mätningen, men frågan är om det är vatten, fett eller muskler. Jag tycker inte själv att muskelmassan till synes har ökat nämnvärt samt att löpningen har varit kontinuerlig, så att andelen muskler har ökat påtagligt har jag svårt att tro. Jag har ökat matintaget för att ge mer engeri till träningen så det mest troliga är att det är en kombination, men det är fortfarande några veckor kvar så en del kan hinna hända.

Anledningen till att jag gör dessa mätningar är först och främst för att få ett alternativt sätt att se utveckling och resultat men även för att se på vilket sätt min träning påverkar min kropp.

Tags: , , , ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman