BIA-mätning Nr2 2010

by Joakim Backman 12. december 2010 22:17

Det var inte tänkt att jag skulle gjort BIA-mätning denna veckan, men på grund av att jag ändå hade fastat på morgonen för att jag skulle ta lite prover inför den regelbundet återkommande hälsokontrollen som min arbetsgivare erbjuder så pasade jag på att ta BIA-mätningen också.

 

Resulatet blev att jag ökat i fett och vatten och minskat lite i muskler. Att vikten och delen fett har ökat kan lätt förklaras med att jag äter mer för att hålla vikten (vilket jag tydligen lyckats med). Att delen muskler har minskat grundar sig med största sannorlighet i att jag löptränar mer än jag styrketränar.

Målet inför nästa mätning, som jag planera om ca 6 månader, är att hålla vikten på några kilo och att helst öka muskelmassan lite.

Tags: ,

Träning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman