Träning v49

by Joakim Backman 14. december 2010 21:12

Tung start på träningsveckan: glömde löparutrustningen hemma på måndagen så jag missade ett löppass, gympasset på tisdagen var motigt och jag var omotiverad. Inför torsdagens löppass funderade jag skarpt på att skita i innan jag tog mig i kragen pch tvingade mig ut, men det gick tungt och var jobbigt utan att det gick fortare än normalt. Kanske har jag fått i mig något litet virus eller nåt som gör kroppen segare än vanligt?

Måndag    
Tisdag Gym Bröst, axlar & biceps
Onsdag    
Torsdag Löpning 8.02km på 39:56 (4:58min/km)
Fredag Gym Rygg & triceps
Lördag    
Söndag Löpning 13.15km på 1:04:40 (4:55min/km)

Senare delen av veckan gick betydligt bättre. Gymmet på fredagen gick mycket bra och bidrog till att jag hade två dagars träningsvärk i triceps och övre delarna av rygg. Övning som jag lyckades riktigt bra med var One Arm Tricep Extension samt Gironda Sternum Chins:

 
Illustrationer från http://everkinetic.com

Sista löppasset på veckan gick faktiskt bra trots att jag nästa förfrös mina fingrar då det var ganska kallt (-8 till -10°C). De nyinköpta löpashandskarna är inte att rekomendera i temperaturer under -5°C även om de är specificerade ner till -15°C. Dock gick själva löpningen gkanska bra efter omständigheterna.

Total löpsträckasträcka: 21.17 km

Tags: , , , ,

Träningsvecka

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman