Gympass

by Joakim Backman 22. december 2010 12:15

Började med passet med Clean & Jerk en riktigt rolig men ganska svår övning. Jag tycker att den bra för den aktiverar många muskler samtidigt, vilket är bra om man har lite tight schema. Förutom tricepsövningar (dips, one-arm extension, one-arm cable extension) och Hyperextension så körde jag en annan favorit; V-Bar Pullup.

  
Illustrationer från http://everkinetic.com/ 

Övningen har blivit en favorit dels för att jag tycker om fria övningar utan maskiner eller avancerade redskap och dels för att övningen tar så underbart bra. Perfekt att köra så många reps som jag orkar och sedan direkt köra V-Bar Pulldown så det totala antalet reps blir 15-16.

Tags: , , , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman