Första gympasset 2011

by Joakim Backman 11. januari 2011 20:21

Äntligen är vintervilan över och jag var inte sen att komma iväg till gymmet.

Det blev fokus på ryggen och bara favoritövningar, mest för att få en bra och motiverad start efter vilan. Började med latsdrag i stång i taket. Efter det Clean & Jerk som gick riktigt bra idag, jag kunde köra på ganska bra och hela rörelsen kändes stabil. De muskler som tog slut först var axlarna. Det få kanske bli lite mer tyngdpunkt på axlar under en period. Jag körde bara en ren bicepsövning då både den första och sista av passets övningar tar sekundärt på biceps samt att jag har lätt att överbelasta just biceps efter en viloperiod. Givetvis blev det en favoritövning för biceps också, Zottman curl. Avslutade passet med V-Bar pullup.

Tags: , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman