Träning v02

by Joakim Backman 16. januari 2011 18:17

Efter vinteruppehållet kände jag mig laddad och rastlös och det var mycket frigörande och efterlängtat att komma igång med träningen igen. Veckan blev en full träningsvecka efter mina förutsättningar, två pass på gymmet och tre löppass. På gymmet var det inte några problem att komma igång men med löpningen så kändes speciellt den första runda lite mer än vanligt. Nu vill jag bara att det ska bli bättre underlag att springa på, och se fram emot när det blir möjligt att ta sig ut i skogen igen.

Måndag    
Tisdag Gym Rygg & biceps
Onsdag Löpning 8.27km på 0:40:30 (4:53min/km)
Torsdag Gym Bröst & triceps 
Fredag Löpning 8.19km på 0:39:55 (4:52min/km)
Lördag    
Söndag Löpning 13.38km på 1:10:20 (5:15min/km)

Total löpsträckasträcka: 29.84 km

Tags: ,

Träningsvecka

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman