Stretchning och träningsvärk

by Joakim Backman 20. januari 2011 20:11

Körde visserligen ett ganska tungt och intensivt träningspass på gymmet i måndags, men glömde av olika anledningar att stretcha triceps efteråt. Jag brukar alltid vara mycket noga med att stretcha efter alla träningspass, oavsett typ. Men i måndags missade jag en muskelgrupp och träningsvärken kom dagen efter och sitter fortfarande i tre dygn senare.

Det finns många olika åsikter angående om man ska stretcha eller inte, men för mig är det inget snack om saken: Stretchar jag inte så får jag garanterat långvarig (upp till 4 dygn) träningsvärk, ibland kan jag få lite ändå men den blir inte lika kraftig och inte alls så lång (ca 1 dygn).

Tags: ,

Träning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman