Pulsklockan hängde sig (igen)

by Joakim Backman 31. januari 2011 18:08

 http://www.polarpuls.com/

I och med att det inte blev någon löparrunda i helgen så började jag veckan med att ta en 8km-runda på lunchen. Jag hann knappt komma igång (~1km) förrän jag tycke att jag höll ett mycket stabilt tempo på exakt 4:47min/km och insåg tillslut att pulsklockan hade frusit eller hängt sig, dvs visade exakt samma siffror hela tiden.

Polar RS200

Detta har hänt samma klocka några gånger innan för 5 månader sedan. Det är ju lite trist att inte utrustningen fungerar som man vill. Nu har det ju inte varit så ofta men det är ändå långt ifrån OK att det händer igen efter att klockan har varit inlämnad just för denna orsak. Det blir väl att skicka iväg klockan på nytt så att Polar får ta en koll på den (igen).

Även att klockan inte fullföljde passet så gjorde jag det, och det är ett litet problem med just den saken (på ett positivt sätt). Jag vill inte göra ett sämre pass bara för att jag inte har full koll på hastighet/puls mm, vilket resulterar till att jag anstränger mig lite mer. Det blev ett ganska tufft pass och jag tror att det blev en hyfsad tid.

 

Tags: , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman