Gympass

by Joakim Backman 20. februari 2011 12:52

Det blev ett lunchmöte istället för ett träningspass i torsdags så det blev bara ett löppass denna vecka.

Gympasset i fredags, blev dock riktigt bra. Jag njuter av att jag har ett riktigt bra flyt i träningen, motivationen är på topp och dessutom svarar kroppen bra på träningen och det ger resultat. Det är skönt att märka att jag har ökat vikterna nästan alla övningar jämförbart för bara sedan tre månader tillbaka, och en del övningar har jag ökat ganska mycket. Jag vill tro att det har med att jag kör med inspiration från SL5x5 metodiken, det blir verkligen fokuserad träning och jag kör slut de aktuella muskelgrupperna riktigt varje pass.

StrongLifts 5x5

Jag körde bröst och biceps samt lite mage. Biceps klarade sig utan träningsvärk denna gången, men både bröst och mage känns. För tillfället så Rolling dumbbell pushups favoritövningen för bröst, den är tung men tar såå bra och det tycker vi om.

Jag har som mål att komma igång att köra lite ryck så jag tog tillfället, i vilan mellan några set, att öva lite med tom stång för att få in tekniken. Det är en svår övning rent tekniskt och jag behöver övning innan jag vågar slänga på vikter.

Även denna helgens löppass blev bortpriotiterat, det blev familjen som fick högsta prioritering istället - det är ju inte fel det heller. Dock ser jag redan fram emot morgondagens träningspass, det skulle blivit ett gympass men då det inte blev någon löparrunda i helgen så kommer jag nog börja veckan med ett löppass.

 

Tags: , , , , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman