Temperatur.nu

by Joakim Backman 23. februari 2011 06:56

Att veta hur varmt/kallt det är innan man ger sig ut och springer är ju en fördel för att kunna anpassa klädseln. Jag brukar alltid sufta in på www.temperatur.nu för att se den lokala uppmätta temperaturen för just Växjö Centrum (där jag springer mina lunchrundor).

Jag har nu även lagt in ett java-script så att Växjös aktuella temperatur visas i beskrivningen på denna blogg, främst för att jag vill vet själv. En utmärkt tjänst som erbjuds av temperatur.nu och som jag vill passa på att tacka för.

Tags: , ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman