Löpning i motvind och med träningsvärk

by Joakim Backman 4. mars 2011 17:19

Dagens lunchrunda gick bra, hade bra med energi och motivation. Jag hade en del träningsvärk i vaderna sedan gympasset igår. Trodde att detta skulle påverka löpningen mer än det faktiskt gjorde, jag var lite stel i vaderna i början med det släppte fort. Det blåste dock ganska mycket idag och det gjorde att jag hade medvind i början av rundan, lite synd då är man ju pigg och behöver inte någon hjälp. Där emot kändes motvinden i slutet av rundan.

Jag har kommit upp i en nivå så att jag vet att jag klara att hålla ett tempo en viss runda även om det inte rikitgt känns så. Det ger självförtroende att veta detta och att det stämmer, risken är väl att man försöker inbilla sig att man gör större framsteg än vad man faktiskt gör.

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman