Träning v09

by Joakim Backman 6. mars 2011 22:26

Gymmet i måndags kändes sådär, inte rikigt på hugget och träffade inte rätt med valet av vikter, några blev för tunga och några blev för lätta. Men ändå så hade det tydligen blivit ett ganska bra pass då jag fick träningsvärk på tisdagen både i övre delen av ryggen och i triceps.

Löpning gick bra på på tisdagen med de nya skorna men ännu bättre på fredagen. Det slutgiltliga testet av de nya skorna blev definitivt på söndagen då jag sprang en halvmara, och detta utan några som helst problem med skorna. Så nu jag anser att de är både insprunga och har perfekt passform för mina fötter, nu är det bara att springa för fullt...

Måndag Gym Rygg & triceps
Tisdag Löpning 8.03km på 0:39:00 (4:51min/km) @ 169bpm
Onsdag    
Torsdag Gym Bröst, biceps & vader
Fredag Löpning 8.04km på 0:37:08 (4:37min/km) @ 173bpm
Lördag    
Söndag Löpning 21.21km på 1:46:01 (4:59min/km) @ 169 bpm

Total löpsträckasträcka: 37.28km

Tags:

Träningsvecka

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman