Vibram Fivefingers KSO

by Joakim Backman 8. mars 2011 18:57

Det kommer och går ny produkter hela tiden. På senare tid har det varit mycket snack och barfotaskor och självklart måste jag ju prova så att man kan ha en uppfattning om det är något för mig. Hittade ett par Vibram Fivefingers KSOtradera som jag köpte för en bråkdel mot vad de kostar i butik.

 

Jag kan ju inte annant säga än att det känns mycket konstigt att trycka ner fötterna i dessa "skor" för första gången. Har gått omkring med dem lite inne nu för att känna efter och fötterna har börjat återhämta sig efter första chocken. Dock dröjer det nog ett tag tills det är väder och temperatur att prova dem ute.

Tags: , , ,

Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman