Årets bottennapp

by Joakim Backman 13. mars 2011 21:05

Mjuk vind och 6 plusgrader, riktigt milt väder för årstiden. Det var riktigt fint för ett löppass.

Dock var jag helt omotiverad och var inte alls sugen på att ge mig ut och springa. Funderade på att hoppa över passet men det brukar alltid blir ganska bra ändå när man väl kommer ut. Så blev inte fallet denna gången, hela passet blev motigt och jag fick kämpa för att hålla ett tempo på under 5:10min/km. Jag hade innan passet planerat in att jag skulle hålla ett tempo mellan 4:40 och 4:50, resultatet blev ett tempo på 5:03min/km. Detta passet blir nog årets bottennapp hittills...

Det är bara att bita ihop och ta tag i nästa pass. Början av nästa vecka blir ganska fullplanerad på hemma och på jobbet så det blir ett litet upphåll i träningen, vilket kanske kan vara riktigt bra.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman