Bars som energitillskott

by Joakim Backman 18. mars 2011 11:36

Jag har upplevt att jag ibland har haft lite dåligt med energi när jag tränar precis innan lunchen. För att råda bot på detta ska jag testa att äta en bar en stund innan passet och förhoppningsvis ska det räcka för att få upp energin lite.

Star-Bar

Det finns en hel uppsjö av olika bars som ska ätas i olika syften och det är ju inte lätt att veta vilka som är goda eller hur bra de är. Jag köpte några lådor Star-Bar i olika smaker (blåbär, chockladkola och toffée) då det verkade som dessa ska vara OK gällande kommentarar från andra köpare på gymgrossisten sida.

När jag ändå gjorde en beställning passade jag på att fylla på förrådet av proteinpulver (2kg choklad och 2kg jordgubb). Jag har fastnat för Triple-Pro 85 från Star Nutrition som är en produkt baserade på tre olika typer av protein, den smakar bra och är lättblandad.

Tags: , , , , , ,

Kosttillskott

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman