Vårvärme

by Joakim Backman 4. april 2011 18:04

Efter lite mer än en veckas upphåll så var det äntligen dax att ge sig ut och springa igen. Detta passet kändes dock lite trögare än vanligt och så brukar det vara första passet även efter ett litet upphåll för min del.

Idag fanns det dessutom en faktor till som påverkade orken, värmen. Tja, det var ju inte någon extrem värme på något vis men dock det första passet i lite högre temperatur. Termometern visade 15°C och det var jag kanske inte rikigt beredd på så jag hade på min vindjacka, vilket gjorde att det blev lite varmt.

Tags: , , , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman