Morgonpass i fel tankar...

by Joakim Backman 19. april 2011 12:23

Körde ett styrkepass innan jobbet idag, dvs slank in på Hälsostudion kl 06:30 vilket inte riktigt är favorittidpunkten på dygnet när det gäller träning. Det brukar vara lite svårt för mig att få upp intensiteten och få fram den energin för att få ett bra pass. Idag gick det faktiskt förvånandsvärt bra.

Jag körde bröst och mage och ganska tungt och fokuserat, dock blev det lite fel mot slutet. Sista övningen var bröstövningen Bent-Arm Dumbbell Pullover, men jag hade inte tankarna med mig ock tänkte nog på annat när jag tog fram vikterna och startade övningen. Tyckte det var lite väl tungt när jag lyfte upp hanteln men avfärdade detta lite snabbt med att det berodde på att jag kanske hade lågt med energi i slutet av morgonpasset.

När jag nästan följde huvudstupa med hanteln till ner golvet bakom bänken, insåg jag att något var fel. Normalt sett brukar jag använda 42kg-hanteln, kanske en upp eller ner, men idag hade jag plockat fram 65kg-hanteln vilket var lite väl mycket... förvirrad och förvånad krånglade jag mig upp på fötter igen för att gå och byta hantel.

Tags: , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman