Haglöfs AirBac 30

by Joakim Backman 4. maj 2011 21:42

Jag har införskaffat en ny, lite större ryggsäck. Det är en Haglöfs AirBac 30 och som namnet tyder på så rymmer den ca 30 liter.

Den är lite större än min andra ryggsäck som är en Haglöfs Corker på ca 20 liters volym. Det blir lite ont om plats i Corker ibland, speciellt när man ska ha med sig löparkläder vintertid och med lite annat så som matlåda eller liknande.

 

Haglöfs AirBac 30 Haglöfs Corker
Haglöfs AirBac 30 Haglöfs Corker

Nu hoppas jag på att AirBac ska räcka till men även att den inte är för stor utan att jag dessutom ska kunna springa med den. Viktmässigt skiljer det ca 250g mellan de två modellerna (ca 800g resp 1050g) vilket inte är så farligt med tanke på att AirBac rymmer 50% mer.

AirBac är konstuerad så att det sitter en tunn och lätt aluminiumram formad så att det blir ett luftlager mellan ryggen och själva säcken, det borde göra så att ryggen får lite luft och det inte blir för svettigt när man använder den under löpning eller i varmt väder.

Tags: , , ,

Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman