Extra lunchrunda

by Joakim Backman 6. maj 2011 17:48

Tyckte att gårdagens pass inte kändes riktigt fullständigt utan blev lite kort så jag tog en runda idag på lunchen också.

Jag avvek från min normala lunchrunda på 8km och sprang två varv runt Växjösjön istället, och rundan blev 8.83km (typ 800m längre). Det har äntligen blivit bra väder (sol och 18-20ºC) vilket påverkar motivationen.

Jag höll ett bra tempo hela rundan men hade ändå en del kvar att ge på slutet och hamnade på en slutid på 39:40min (4:29min/km). Jag är motiverad och det kändes så pass bra att nästa liknande pass ska jag nog ge mig på milstolpen att springa milen på under 45min.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman