Cykla till jobbet

by Joakim Backman 11. maj 2011 20:55

Tog cykeln till jobbet idag vilket jag har inte gjort sedan jag flyttade till hus i oktober förra året, utan det har blivit bussen istället. Jag har alltid gått/cyklat till jobbet tidigare men pga flytten, mycket snö i vintras och en cykel som håller på att kasta in handuken så har det inte blivit så det senaste halvåret.

I och med att jag har cirka 5km till jobbet och att jag ska hem på lunchen vissa dagar så kommer det nog att bli lite buss ibland ändå. Jag ser ändå att det blir lite vardagsmotion att cykla till/från jobbet några dagar i veckan och det är ju inte fel.

Det gick kanske lite väl fort idag bara för att jag skulle mäta hur lång tid sträckan tog, så jag blev lite svettig när jag stannade på jobbet vilket kanske inte är att önska. Jag kom i alla fall fram till att de cirka 5km tog ungefär 15 minuter vilket innbär att jag kunde hålla ett snitt på 20km/h, men jag får nog sänka farten lite nästa gång.

Tags: ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman