Morgonlöpning

by Joakim Backman 12. maj 2011 21:17

Det blev en löparrunda till jobbet idag, men tycker fortfarande att det är lite motigt och har svårt att få flyt i löpningen på morgonen. För mig går det helt enkelt trögt och tungt att springa på morgonen.

Skönt väder denna morgon med 11ºC och sol samt att det är riktigt skönt efteråt vilket gör det lite mer motiverande, men jag måste försöka att prova något för att komma igång snabbare. Funderar på att trycka i mig lite druvsocker och/eller ta en kort powerwalk med hunden innan.

Det kändes inte helt OK med den nya ryggsäcken första morgonpasset, men jag justerade lite bättre denna gången och det blev betydligt bättre men inte 100%-igt. Det är kanske så att man inte kan förvänta sig att det ska vara helt bekvämt att springa med en så pass stor ryggsäck heller.

Sträckan idag blev 5.35km som jag sprang på 0:25:05 (4:41min/km) vilket är varken snabbet eller speciellt långsamt och pulsen håller med. Jag hade en snittpuls på 167bpm vilket till och med är lite lägre än ett normalt träningspass.

Tags: , , ,

Löpning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman