Forma kroppen

by Joakim Backman 17. maj 2011 21:05

Jag tycker om att läsa de artiklar som skrivs av Jacob Gudiol och Nicklas Neuman på bloggen Träningslära som enligt mig seriösa, mycket duktiga och erfarna. Jag såg att författarna hade släppt en bok inom samma ämne blev jag intresserad, dessutom kostar den bara 149SEK var det inte mycket att vänta på. Boken heter "Forma kroppen och maximera din prestation" (ISBN: 9789163339936) kan köpas direkt från deras blogg: http://traningslara.se/boken-ar-klar/

Jag beställde boken 3 Maj, men på grund av förseningar i leveransen fick jag inte boken förrän igår. Jag började givetvis att läsa lite med en gång men får återkomma mer om var jag tycker om boken när jag hunnit att läsa den.

Tags: , , , , ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman