Lunchrunda med hundbad

by Joakim Backman 1. juni 2011 21:58

Varmt och skönt idag på lunchrundan, för mig i alla fall. Ceasar tyckte kanske att det var lite för varmt med 22°C men hängde med rätt bra ändå.

Vi sprang i ett snitttempo på 4:45min/km och 500m tidigare än normalt  (efter ca 7.5km) stannade vi för att avsluta med ett svalkande bad för Ceasar. Detta var mycket uppskattat, och jag kan inte säga annat än att jag också var lite sugen på att hoppa i tillsammans med honom.

Jag hade nog sprungit lite snabbare om inte Ceasar varit med, det kändes som att jag låg under det behagliga tempot där man flyter fram. Jag skulle nog uppskatta att förnärvarande ligger mitt optimala tempo på runt 4:30min/km på en 8km runda.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman