Salomon Trail Tour 2011 Växjö

by Joakim Backman 6. juni 2011 21:58

I riktigt hög värme var det dags för det första loppet i serien Salomon Trail Tour som arrangerades i Växjö. Det blåste rejält (så pass att kommentatorstältet blåste bort) och temperaturen höll sig runt 30-33°C någonstans, dock var inte vinden mycket svalkande inne i fyllerydsskogen.

Fyllerrydsskogen är en ganska kuperad barrskog med många små stigar, på ett antal av dessa stiga var banan lagd. Man kunde springa banan antingen ett eller två varv.

Trots värmen så tycker jag att det gick ganska bra och jag sprang min mil på 0:50:49 (5:04min/km) som gav mig en 33:e plats. Övriga deltagares resultat hittas här eller laddas ner här: Salomon_Trail_Tour_Växjö_OK_2011-06-06_resultat.pdf (61,39 kb).

Tävlingen arrangerades av Växjö Orienteringsklubb som gjorde ett mycket bra jobb! Jag hoppas verklingen att det blir ett återkommande inslag i kalendern.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman