BIA-mätning

by Joakim Backman 21. juni 2011 18:22

Det var cirka 6 månader sedan jag gjorde förra BIA-mätningen och tycker att det vore intressant att se om jag lyckats åtminstonde hålla kvar vid bra värden. I morse hoppade jag över frukosten och gick förbi Hälsostudion där Lasse gjorde en ny mätning.

Resultat BIA-mätning

Trots att jag har löptränat en helt del samt att jag endast går till gymmet max två gånger i veckan så har jag faktiskt ökat lite i muskelmassa. Jag hoppas att det beror på att jag försöker köra med stor kvalité på träningen utöver den kvantitet som jag inte har tid med. Hur som helst är det inspirerande att se positiva resultat.

Tags: ,

Träning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman