Pressade HITT-passet

by Joakim Backman 23. juni 2011 18:54

Lunchrundan idag blev ett HIIT-pass. Det gick bra förra gången samt att jag gjorde ett bra pass här om dagen så jag var riktigt motiverad inför dagens träning. De sista gångerna jag kört HIIT-pass så har jag sprungit efter samma intervaller i samma tempo så jag tyckte att det var dags att pressa på lite.

Tidigare har jag sprungit följande intervaller
1:30min @ 5:00-7:00min/km
0:45min @ 3:30-4:20min/km

Idag blev det lite snabbare och längre sprintintervaller
1:30min @ 5:00-7:00min/km
1:00min @ 3:15-4:00min/km

Det gick riktigt bra och jag höll ca 3:30min/km i snitt och höll tiden fullt ut i alla sprintintervaller även om den sista var tuff... Jag kan inte säga annat än att speciellt löpträningen går riktigt bra just nu, bara att njuta av framgångarna!

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman