Naturpasset del 3

by Joakim Backman 6. juli 2011 23:31

Idag var jag ute på en runda i Fyllerydsskrogen och letade vidare efter de 30 kontrollerna somär utsatta för Naturpasset 2011.

Efter en varm dag var det skönt att komma ut lite i skogen precis innan det blir mörkt och temperaturen börjat att gå ner lite. Det var 21°C när jag började och 19°C när jag var klar. Denna omgången gick orienteringen riktigt bra och jag hade inte problem med någon kontroll eller orientieringen där emellan. Jag börjar få upp lite självförtroende och litar mer och mer på den kompassriktning som jag tagit ut. Dock är det lite fusk att orientera i Fyllerydsskogen som både är full av stigar samt att jag har ganska bra lokalkännedom i området.

Jag tog 8 kontroller på strax under en timme och det blev cirka 7km löpsträcka. Av de 55 min så stod jag totalt still i 8 min för att läsa kartan, det är ju klart att denna tiden kanske jag ska försöka att minimera. Nu har jag bara 7 kontroller kvar att leta upp så det blir bara en omgång till.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman