Barfota går framåt

by Joakim Backman 10. juli 2011 21:40

I och med att första rundan med barfotaskorna gick bra samt att den var kort, så tog jag en runda till för att öva lite mer på löptekniken. Första rundan på 2km gick ju bra så denna gången dubblade jag sträckan till nästan 4km som också gick utan problem. Jag kände dock att vaderna var lite stela.

Jag har märkt att i och med att man springer med tåisättning så blir det mer aggressivare löpsteg när man är van vid ett längre steg och hälisättning. Effkten av detta för mig är att det är svårt att hålla nere tempot. Tanken var en lugn runda för att öva på tekniken, men ändå blev det ganska bra fart (4:34min/km i snitt).

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman