Naturpasset del 4

by Joakim Backman 13. juli 2011 22:07

Då var de sista 8 kontrollerna uppletade för i år gällande Naturpasset 2011. Det blev en bra runda i hyfsat tempo, i alla fall den snabbaste rundan av de fyra omgångarna i år (6:55 min/km i snitt) inklusive en liten kisse-paus.

Även att jag försöker att springa då jag läser kartan så blir det ändå några stopp, denna gången stod jag still hela 8 minuter av de 43 minuter som jag sprang. Det känns som mycket, men står man still 20-40 sek vid varje kontroll så blir det några minuter.

Nu blir det inte någon mer orientering förrän till hösten då det blir lite Motionsorientering igen, ser redan fram emot det.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman