Första gympasset hemma

by Joakim Backman 21. juli 2011 21:54

Idag var det tänkt att jag skulle sprungit en runda på lunchen, men då jag har lite träningsvärk i vaderna så blev det en runda till gymmet istället.

Körde ett tungt bröst/rygg-pass på lunchen som resulterade i att jag var helt slut efteråt även om det var ett ganska kort pass.

Jag var och inhandlade lite tillbehör till kabelställningen här om dagen, några kabinhakar, plastad vajer samt vajerlås. Idag fixade jag till så att jag kan både använda drag ovanifrån samt nerifrån. För att fira att utrustningen nu är redo för att användas så körde jag ett biceps/triceps-pass hemma i garaget för första gången. Det kändes lite lyxigt att ha den möjligheten.

Jag har dessutom beställt ett enhands draghandtag, två enkla tricepsrep samt en vristmanschett från BodyPowerEquipment. När dessa kommer blir det fler valmöjligheter av övningar.

Tags: , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman