Leverans från Gymgrossisten

by Joakim Backman 22. juli 2011 18:04

Jag gjorde en ny beställning från Gymgrossisten för några dagar sedan och var och hämtade ut paketet igår. Jag beställde ett gäng Goodlife, några enstaka SweBar i olika smaker för att testa samt BCAA-kapslar.

Det är första gången som jag provar att äta BCAA-kapslar och det var när jag läste boken Forma kroppen som författarna tog upp att det var ett bra komplement till den vardagliga kosten. Just leverantören BCAA Mega Caps från Olimp valde jag för att denna innehåller just extra stora kapslar vilket jag föredara framför flera små. Tanken är väl att jag ska äta några av dessa istället för att skaka ihop en proteindrink i samband med gympassen.

För första gången så var leveransen inte komplett utan det saknades en produkt även om den var markerad på packlistan. Det saknades en av de tre lådor med Goodlife bars. Dock var det inte några problem, utan trevliga Matilda på Gymgrossistens kundtjänst löste det direkt och den kommer på posten inom ett par dagar. Känns som att man fortsätter att vara kund när problem löses enkelt och snabbt!

Tags: , , , , ,

Kosttillskott

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman